IFK Lidingö FK 2

Referat: IF Brommapojkarna 3 - IFK Lidingö FK 2

Hej!
Som vanligt en tuff och tät match mot Lidingö där vi var värda ett bättre öde. Men vi måste sätta fler av våra fina lägen mot ett så bra lag om vi ska kunna vinna.
Vi startade matchen utmärkt med bra presspel och stängde ned dem inledningsvis och skapade bra chanser. Sedan blev vi för "långa" och de kunde spela förbi vår press och ta över matchen. Till slut ramlade en hörna ned i pannan på en Lidingöspelare och letade sig i mål - dålig markering från vår sida. Lidingö hade sedan de flesta chanserna i första men bra individuellt försvarsspel såg till att det stod 0-1 i halvek.
Vi kom ut som ett nytt lag i andra. Vi skapade längre anfall med ett bättre passningsspel och chanserna började dyka upp. Till slut nickade Rashid in 1-1 med ca 20 minuter kvar och vi hade tagit över matchen. Lidingö började se trötta ut.
Mitt i vår press så slår de en långboll mot vår backlinje där Erik blir knuffad i ryggen när han ska nicka bort bollen och en Lidingöspelare får fritt fram och rullar in bollen. Sedan var det inte mycket kvar av matchen och Lidingö kunde hålla undan.
Stark laginsats där vi fick Mattias skadad på uppvärmningen och Wille skadad innan första halvlek var slut.
Extra beröm till José och Andreas i backlinjen, Melle och Viktor på mittfältet och en ständigt farlig Aiman på topp.
Nu tar vi nya tag på träningen nästa vecka och fokuserar på Sollentunamatchen.